Hej och välkomna!

Hej alla barn och föräldrar i blivande klass 1a i Herrängens skola!

Jag heter Linda Kjellqvist och kommer att vara klasslärare för klassen från och med i höst. I klassen arbetar även Sylvia och Cathrine Vi tre känner varandra riktigt bra för vi arbetar idag tillsammans i klass 3a här på skolan. Sylvia och Cathrine har träffat era barn under hela det här läsåret då Lilia, Roger och Sara har haft planering. Barnen har träffat mig några få gånger så vi känner alla barn lite grann redan.

Den här hemsidan som ni läser på just nu kommer att bli som klassens anslagstavla mot omvärlden. Här kommer ni bland annat att kunna läsa veckobrev, hitta läxor, titta på lite elevarbeten och hittar kalendarium. Just nu är det väldigt tomt under alla flikarna men det kommer att fyllas på allt eftersom.

Vi ses vid skolstarten onsdagen den 16:e augusti 2017 klockan 08:30 och då träffas vi i vårt klassrum. Klassrummet ligger högst upp, ingången längst till höger, i paviljongen.

Nu hoppas jag att ni får en lång och härlig sommar fylld med bad, sol, skratt och glass (och kanske ett och annat kliande myggbett).

Vi ses i höst!

Linda


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *